UFO: Extraterrestrials

UFO: Extraterrestrials kép

Az alapsztori szerint egy frissen kolonizált bolygót megtámadnak az idegenek és nekünk, egy csapat katona élén kell szembeszállnunk velük. A történet a siker ellenére sem ér véget, a következő körben a Földet kell megszabadítani tőlük. A cél érdekében a legkülönfélébb fegyvereket vethetjük be, a szimpla gránáttól a tankig. A szokásos eszközfejlesztés és bázisépítés mellett akár el is adhatjuk az épületeket vagy vehetünk újakat. Az útkereséssel nem kell bajlódnunk, ha nincs ajtó amin bemenjünk, csinálhatunk magunknak.


[PATCH] UFO: Extraterrestrials folt

Hír | 2007.06.04 16:39

A Chaos Concept nemrég megjelent játékához, az UFO: Extraterrestrials-hoz ma egy kisebb fajta patchet adott ki, amely lényegében játékmenetbeli problémákat orvosol, valamint néhány új megjelenítési opciót is bevezet.

UFO: Extraterrestrials arany csészealjak

Hír | 2007.04.19 09:55

Az UFO széria rajongói idén sem maradnak új rész nélkül, ráadásul nem is kell már sokat várni a folytatásra, mivel május elsején ismét támadnak az űrlények.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)