Umbrella Corps

Umbrella Corps kép

Az Umbrella Corps egy taktikai lövölde, ami a Resident Evil széria mellékága. A játékos egy zsoltost alakít aki a két szemben álló frakció (Umbrella és Tricell) egyikének katonája lesz. Az egyjátékos kampányban zombik és más biofegyverek elleni küzdelem vár, a multiplayer meccsekben pedig három fős csapatok küzdhetnek meg. Az Umbrella Corps alapvetően TPS játékmenetet használ, de célzáskor a kamera átvált FPS nézetre.

Elolvasom a tesztet

Resident Evil: Umbrella Corps - ez is ingyen van a hétvégén

Hír | 2016.08.20 20:00

Ha valaha is szerettél volna kompetitív Resident Evil játékossá válni, akkor itt a remek alkalom.

Ingyen kipróbálható az Umbrella Corps

Hír | 2016.07.22 13:38

A Capcom szeretné, hogy a lehető legtöbben megismerjék a legfrissebb Resident Evil játékot, ezért egy ingyenes demóval csalogatja a PS4-es játékosokat.

Umbrella Corps - ingyenes, Resident Evil 1-es DLC-t kap

Hír | 2016.07.06 14:40

Ha azok közé tartozol, akik a hibái ellenére még játszanak az Umbrella Corps nevezetű Resident Evil spin-offal, akkor bizonyára örülni fogsz egy ingyenes, nosztalgikus DLC-nek.

Umbrella Corps teszt - zombik között egymást ölni

Teszt | 2016.06.26 20:06

A Capcom valamiért úgy gondolta, jó ötlet többjátékos taktikai lövöldét készíteni a Resident Evil világában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)