Uncharted: The Lost Legacy

Uncharted: The Lost Legacy kép

Bár Nathan Drake története lezárult az Uncharted 4: A Thief's Enddel, a széria azonban még nem ért véget, hanem az önállóan is futtatható kiegészítővel, az Uncharted: The Lost Legacy-vel folytatódik, amelynek során a széria egyik fontos karakterét, Chloe Frazert irányíthatjuk, akihez a negyedik részben megismert Nadine Ross társul. A dinamikus duó a polgárháború sújtotta Indiába látogat el, hogy megtalálják Ganésa elveszettnek gondolt agyarát. Persze ezúttal sem megy minden simán.

Elolvasom a tesztet

Uncharted: The Lost Legacy - kicsit más hangulata lesz, mint az eddigi részeknek

Hír | 2017.01.20 17:00

A készítők meséltek egy keveset arról, miben változik az eddigi részekhez képest az Uncharted: The Lost Legacy. Ugyan nem érdemes radikális változásra számítanunk, érdekes lesz a kiegészítő is.

Uncharted: The Lost Legacy - siess, ha már most be akarod biztosítani a kiegészítőt

Hír | 2016.12.04 14:00

Uncharted 4 Digital Deluxe Edition és az Explorer's Pack birtokosai biztosan megkapják a The Lost Legacyt, de ezek a csomagok már nem sokáig lesznek elérhetőek.

PlayStation Experience 2016 - bőven lesz feszültség az Uncharted: The Lost Legacyben

Hír | 2016.12.03 19:33

Chloe Frazer lesz a PlayStation Experience-en frissen bejelentett Uncharted: The Lost Legacy főszereplője, aki rögtön az első gameplay trailerben majdnem komoly bajba került.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)