Urban Chaos: Riot Response

Urban Chaos: Riot Response kép

A játék főhőse Nick Mason, aki a T-Zero nevű elit banda tagja, akik feladata az utcákon való bűnözés visszaszorítása. A minden helyzetre különlegsen felkészített harcosok segítségére állnak a legmodernebb fegyverek is, miközben az utca védelmében együttműködnek tűzoltókkal, mentőkkel és rendőrökkel is, hogy leküzdhessék a terrorfenyegetést, valamint hogy az esetek többségében megmenthessék a fogjul ejtett túszokat.


[MOVIE] Urban Chaos: Riot Response E3 Trailer

Hír | 2006.05.10 15:45

Az Eidos Interactive elérhetővé tette az Urban Chaos: Riot Response E3-as trailerét, melyben közel kettő percen keresztül csodálhatjuk a Rocksteady Studios eme FPS-ét. A filmért erre tessék:

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)