Vagrus - The Riven Realms

Vagrus - The Riven Realms kép

Egy poszt-apokalpitukus fantasy világban veheted fel egy zsoldos karavánvezér szerepét a Vagrus – The Riven Realmsben, ami egy részletes szimulációval rendelkező szerepjáték, néhány stratégiai elemet bevonó harcrendszerrel. A kereskedelem és az egyszerű zsoldosmunka mellett változatos küldetések várnak Xeryn világában, amiket viszonylag szabadon oldhatsz meg. Így sokszor rajtad áll, hogy a különböző frakcióktól, egy egyszerű járókelőtől, vagy sokféle útitársadtól kapott missziók során a nyers erő, a meggyőzőképesség, vagy inkább a jókor felajánlott kenőpénz lesz a siker záloga, ahogy azt is eldöntheted, hogy nagy hatalmú kereskedőként, vagy messze földön is híres harcosként szeretnél bekerülni a történelemkönyvekbe. Akármelyik utat is választod, nem lesz egyszerű dolgod, ugyanis az istenek pusztítása után igazán ellenséges hellyé változott a Vagrus világa, így szűkös erőforrásokat kell majd beosztanod.

Elolvasom a tesztet

Vagrus – The Riven Realms teszt – türelem balhét terem

Teszt | 2021.11.28 19:19

A papír alapú RPG-k rajongóinak legtöbb, a hardcore szimulációval kapcsolatos igényét kielégíti az early accest elhagyó játék.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)