Value World Championship Off Road Racing

Value World Championship Off Road Racing kép

Versenyezz több, mint 90 járművel több osztályban is Value World Championship Off Road Racing versenysorozatban, beleértve a teherautókat, a motorkerékpárokat, az ATV-ket is. A játék kihívást jelent minden játékosnak, hiszen nem csak az a dolgunk, hogy elsőként érjünk át a célvonalon, hanem hogy a gépet sértetlenül tartsuk. Hiper-realisztikus szennyeződés és sérülés modellek járulnak hozzá, hogy a lehető legélvezetesebb off-road élményben legyen részünk a valaha kipróbált összes stílusbeli futam közül. Ahhoz, hogy a Value World Championship Off Road Racing végére érhessünk, kell kis őrültség, de arra ügyelni kell, hogy ne semmisüljön meg járművünk, mert fújhatjuk az egészet. Akár benzingőzzel is...


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)