Victor Vran

Victor Vran kép

A többek között a Tropico játékokat is fejlesztő Haemimont Games a The Incredible Adventures of Van Helsing szériának konkurenciát állítva megálmodta a Victor Vrant, amely egy izometrikus nézetű akció-szerepjáték egy teljesen szabadon fejleszthető főhőssel, temérdek felszereléssel és olyan különlegességekkel, mint a sorskártyák vagy a démoni erők. A történet szerint Van Helsing kollégája, a démonvadász Victor Vran azért érkezik Zagoraviába, hogy megtalálja eltűnt társát, Viktort, ám végül az ő nyakába szakad a világ megmentése is.

Elolvasom a tesztet

Victor Vran - bejelentették az új kiegészítőt

Hír | 2017.03.10 15:05

Hamarosan visszatér a szörnyvadász, ráadásul érkezik egy csomag is, amiben az összes eddig megjelent tartalom elérhető lesz.

Victor Vran teszt - démonokat aprítani továbbra is jó móka

Teszt | 2015.11.05 12:00

Ha Van Helsing épp nem ér rá, akkor Victor Vrannal is elüthetjük az időt és nem bánjuk meg a vele töltött perceket.

Victor Vran - Motörhead témájú kiegészítővel támad az akció-RPG

Hír | 2015.08.08 09:11

A PC-s akció-RPG fejlesztői annyira nagy metálrajongók, hogy a következő kiegészítőt igazi legendák munkásságára építik.

Victor Vran - új trailerrel ünnepeljük a démonvadász megjelenését

Hír | 2015.07.07 14:10

Az Early Access nemsokára a múlté, öt hónap kellett ahhoz, hogy a Tropico fejlesztői késznek ítéljék a Victor Vran néven futó démonirtást.

Victor Vran - már kipróbálható a Tropico fejlesztőinek új játéka

Hír | 2015.02.20 17:36

Kíváncsiak vagytok rá, hogy mire képes a stratégiai játékairól elhíresült Haemimont Games egy másik műfajban? Akár ma kipróbálhatjátok a csapat új játékát.

Victor Vran gameplay - a Tropico fejlesztői Diablózni küldenek

Hír | 2015.02.06 22:22

A Tropico szériát jegyző Haemimont Games végre többet is elárult a Diablo és Torchlight játékokra hajazó akció-szerepjátékáról, a Victor Vranról.

Victor Vran - a Tropico fejlesztői Diablo-klónt készítenek

Hír | 2013.08.23 17:40

Miután a Tropico sorozattal kellő tapasztalatot szerzett, a Haemimont Games úgy gondolta, hogy a Victor Vran című akció-szerepjátékkal elkészíti az első Diablo-klónját.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)