Vietcong 2

Vietcong 2 kép

A játék a vietnámi háború során lezajlott hirhedt, 1968-as Tet offenziva idején játszódik. Az alaptörténet hiteles történelmi tényekkel és első kézből származó emlékekkel van alábástyázva, az eredetiséggel így gond nem lehet. A véres konfliktus 14 helyszínen keresztül zajlik, töltési idő, vagy menü nélkül, egészen addig a pontig amikor visszafoglaljuk Hue városát és a császári palotát. Egyjátékos módban amerikai és vietkong oldalon is harcolhatunk, mintegy 50 korhű fegyverrel. A multiplayer mód összesen 64 játékosnak kínál lehetőséget, és vezethető járműveket, kooperatív küldetésekben pedig maximum 8-an vehetnek részt.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)