War Thunder: Ground Forces

War Thunder: Ground Forces kép

A Ground Forces a nagysikerű free-to-play MMO War Thunder első kiegészítője, melyben a légi csatákat a földfelszíni harcok váltják: repülők helyett harckocsikat irányíthatunk. A koncepció egyszerű: mindkét csapat fix ponttal indít, amelyik csapat több célterületet birtokol, az hamarabb éri el a 0 pontot - márpedig itt ez a cél! Rengeteg tank, remek grafika, élvezetes játékmenet, és realisztikus fizika teszi még teljesebbé az élményt az egyelőre zárt béta fázisban lévő War Thunder: Ground Forces-ban.


War Thunder: Ground Forces teszt - és te kinél tankolsz?

Teszt | 2014.09.16 11:40

World of Warplanes és World of Tanks együtt, avagy megérkezett a War Thunder földi ütközetekkel súlyosbított változata.

War Thunder Ground Forces - jönnek a tankok

Hír | 2014.05.16 13:31

A War Thunder 1.41-es javításával egy teljesen új kiegészítő érkezik - a virtuális háborús hősök pedig végre alászállhatnak a felhők közül, hogy páncélozott járművekben tegyenek rendet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)