Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground kép

Először kerül feldolgozásra videojátékban a Fantasy Battle utódja, a Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground pedig taktikai játékként dolgozza fel a nyolc világban lakozó hősök és gonoszok örök háborúját. A három játszható sereg, a Stormcast Eternals, a Nighthaunt és a Maggotkin mind egy saját, részben véletlenszerűen generált és végtelenszer újrajátszható kampányt kapott, amikben folyamatosan fejlesztenünk kell hősünket és seregünket, ha sikerrel szeretnénk járni. Kártyapakliként felépülő haderőnk gondos összeállítása kulcsfontosságú az online módban is, ugyanis a többi játékos bizosan nem kegyelmez, ha nem a lehető legerősebb katonákkal állunk ki a párbajra.

Elolvasom a tesztet

A Planet Coaster csapata befürdött a Warhammerrel, visszatér a szimulátorokhoz

Hír | 2023.12.02 07:01

A brit fejlesztőcsapat már fel is vázolta a terveit a következő évekre.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground teszt – megint pöröl a pöröly

Teszt | 2021.06.25 20:01

Körökre osztott csatákat hozott az első nagyobb játékos Age of Sigmar feldolgozás, de nem biztos, hogy ez szeretteti meg veled az újragondolt fantasy világot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)