Warhammer: End Times - Vermintide

Warhammer: End Times - Vermintide kép

A Fatshark (War of the Roses, Escape Dead Island) alkotása, a Warhammer univerzumban, azon belül is a Végidőkben játszódó Warhammer: End Times - Vermintide egy vérbeli kooperatív FPS megspékelve egy kis közelharccal. A játékban 5 hős közül választhatunk majd, amelyek mindegyike egyedi képességekkel és ezáltal teljesen más játékstílussal bír, felszerelésüknél pedig csak a személyiségük színesebb. A játékosoknak együtt kell működniük, hogy megállítsák a patkánylények invázióját, ehhez pedig rengeteg izgalmas és ismerős helyszínt járnak be a Vermintide játékmenetében.

Elolvasom a tesztet

Warhammer: End Times - Vermintide - nyolc percben minden, amit tudnod kell

Hír | 2015.10.19 19:22

Már-már ijesztő mennyiségű patkányember hullik el a Warhammer: End Times - Vermintide új videójában, ami összefoglalja, miért fogjuk nagyon szeretni a játékot.

Warhammer: End Times - Vermintide - így harcol a Dwarf Ranger (videó)

Hír | 2015.10.13 10:05

Íme a Warhammer: End Times - Vermintide újabb karaktere, aki egy videóban mutatja meg, hogy mivel és hogyan aprítja a patkányembereket.

Warhammer: End Times - Vermintide - az Empire Soldier nem viccel (videó)

Hír | 2015.10.04 19:04

Újabb karakter Warhammer: End Times - Vermintide karakter mutatja meg, hogy mire is képes a Skaven seregek ellen.

Warhammer: End Times - Vermintide - akcióban a Waywatcher (videó)

Hír | 2015.09.28 18:30

Újabb Warhammer: End Times - Vermintide karakter mutatja meg, mire képes a patkányemberek ellen. Hullanak szépen a Skaven hordák.

Warhammer: End Times - Vermintide - meglepően közel a megjelenés, nem vészes a gépigény

Hír | 2015.09.24 07:22

Ha te is szeretnél gigantikus patkányembereket válogatott fegyverekkel, kooperatívan a túlvilágra küldeni, készülj: a Warhammer: End Times - Vermintide hamarosan megérkezik.

Warhammer: End Times - Vermintide - ha a boszorkányvadász beindul (videó)

Hír | 2015.09.22 09:40

A Fatshark bemutatta a Warhammer: End Times - Vermintide következő karakterét, a Witch Huntert, amely után hullanak a patkányemberek.

Warhammer: End Times - Vermintide - tömegével hullanak a patkányemberek

Hír | 2015.07.23 07:57

Újabb videón szemlélhetjük meg véres valójában a Warhammer: End Times - Vermintide-ot. Gigantikus kalapáccsal, kooperatívan Skaveneket csapkodni régi álmunk már.

E3 2015 - itt az új Warhammer: End Times - Vermintide trailer

Hír | 2015.06.16 16:47

Az E3-as kedvcsinálónak szánt videó megtekintése után egyre jobban szeretnénk már megtizedelni a Skaven állományt a Warhammer: End Times - Vermintide kooperatív mészárlásaiban.

Warhammer: End Times - Vermintide - íme a csapat törpe tagja

Hír | 2015.06.10 21:44

Folytatja a Warhammer: End Times - Vermintide csapatának bemutatását a játékot fejlesztő Fatshark, ezúttal a törpe felderítővel ismerkedhetünk meg, aki a legkevésbé sem fél a patkányemberektől.

Warhammer: End Times - Vermintide gameplay - nézz bele a játékmenetbe!

Hír | 2015.03.03 21:49

Egy alig több mint egyperces videóban jónéhány gameplay jelenetet láthatunk a Fatshark kooperatív Warhammer FPS-éből. Csak úgy hullanak a rágcsálók.

Warhammer: End Times - Vermintide előzetes - Left4Dead patkányokkal

Hír | 2015.02.24 14:49

A Fatshark vérbeli kooperatív lövöldéje a Warhammer univerzumban kapott helyet, ahol ha jól tesszük a dolgunkat, akkor térdig gázolhatunk patkánybelsőségekben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)