Warhammer: Mark of Chaos

Warhammer: Mark of Chaos kép

Egy év telt el a Nagy Háború óta, melynek során a Káosz erői végigsöpörtek a Birodalom területén. Legyőzött seregük maradványai kissebb csapatokba verődve fosztogatják a lakosságot, mialatt az egyesített Birodalmi és Elf erők vadásznak rájuk. Az Armies of Exigo készítőinek játékában ezúttal a középkori Warhammer univerzumban vívhatjuk meg csatáinkat a négy oldal - Birodalom, Káosz, Skaven és Nemes Elf - valamelyikén.


Warhammer: Battle March kiegészítő kalandok

Hír | 2007.08.20 09:21

A Namco Bandai új kiegészítő fejlesztésébe fogott a Warhammer: Mark of Chaos játékhoz, ami a következő évben készül majd el.

[DEMO] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2007.02.02 13:14

A Warhammer: Mark of Chaos singleplayer demója már novemberben megjelent, ám egészen máig kellett várni a hálózati játékot bemutató multiplayer demóra.

Warhammer: Mark of Chaos pályaszerkesztő

Hír | 2006.11.15 08:40

Tegnap került boltokba a magyar fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című valós idejű fantasy stratégiai játék - ma pedig már letölthető hozzá a pályaszerkesztő.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.11.14 20:58

Bizony-bizony: egyik hazai büszkeségünk, a Warhammer: Mark of Chaos című valós idejű fantasy stratégiai játék ma került az amerikai boltokba. Ennek tiszteletére készült az alábbi videó.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.10.20 14:05

Ismét érkezett egy csinos videó a Warhammer: Mark of Chaos című hazai fejlesztésű fantasy valós idejű stratégiai játékból.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.10.18 21:51

A hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című fantasy valós idejű stratégiai játékról egy újabb videót csodálhatunk most meg.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.10.12 21:51

Ismét újabb videó érkezett a hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című fantasy stratégiai játékból.

Warhammer Mark of Chaos Gyűjtői Változat

Hír | 2006.10.11 10:15

Fellebbentették a fátylat a Black Hole magyar csapatának kis üdvöskéjének, a Warhammer: Mark of Chaos Collector's Editionjának részleteiről.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.09.22 09:31

Új videó érkezett a hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című fantasy valós idejű stratégiai játékból.

[KéPZ] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.09.20 12:47

Néhány friss kép került elő a Warhammer: Mark of Chaos című hazai fejlesztésű fantasy stratégiai játékról.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.09.16 10:58

Új videó érkezett a hazai fejlesztésű Warhammerm: Mark of Chaos című fantasy valós idejű stratégiai játékból.

[KéPZ] Gyönyörű Mark of Chaos!

Hír | 2006.08.23 13:59

Ez a hazai fejlesztésű valós idejű stratégiai játék tényleg jól néz ki. Ügyesek a Black Hole Games grafikusai.

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.08.23 11:47

Az alábbi Warhammer: Mark of Chaos videót valószínűleg a kiadó Namco emberei készítették, nem pedig a hazai Black Hole Games munkatársai, mert valahogy érezhető, hogy csak gyorsan összedobálták.

Megnyílt a Warhammer: Mark Of Chaos multis bétája

Hír | 2006.08.22 18:55

A Warhammer: Mark Of Chaos hivatalos oldalán hozták nyílvánosságra, hogy a játék béta tesztelése kezdetét vette. Egyetlen kis gond van, hogy nem akarják elárulni, hogy mégis mennyit kapunk kézhez a teszt keretein belül, de mindenképp érdekes vállalkozni a feladatra.

[KéPZ] Warhammer: Mark of Chaos Szépségek

Hír | 2006.08.18 21:55

Nyolc gyönyörű kép érkezett a hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című valós idejű stratégiai játékból. A legtöbb egy-egy Warhammer-világban élő karaktert mutat be nekünk a játékban megjelenő formájában. A Black Hole Games grafikusai igazán profik!

[MOVIE] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.08.18 14:14

Előkerült egy friss in-game videó a hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos című valósi idejű stratégiai játékból. Jól emlékszem, hogy amikor ott jártunk a Black Hole Games-nél, Bad Sector ugyanezt a pályát is kipróbálta. Azóta azért láthatóan javult a karakterek animációja és a mesterséges intelligencia is. A végleges változat október környékén kerül a boltokba.

[KéPZ] Warhammer: Mark of Chaos

Hír | 2006.08.17 15:37

Egyik hazai büszkeségünk, a Black Hole Games stúdiójában készülő Warhammer: Mark of Chaos című valós idejű stratégiai játék elméletileg idén októberben már meg is jelenik. E havi GS TV adásunkban megtekinthettétek már a náluk tett látogatás összefoglaló videóját - ezúttal néhány gyönyörű új képet csodálhat meg mindenki.

[MOVIE] WARHAMMER: MARK OF CHAOS INTRO

Hír | 2006.05.10 16:15

Ooo-óóóóóóóó ANIM! Nem is kellett olyan sokat várni, hogy egy igazi hazai büntetéssel találjuk szemben magunkat. Eljött a pillanat, hogy újra bebizonyosdjék, a hazai filmkészítők (úgy értem természetesen, hogy játékokhoz készített rendermúvik megalkotói) igenis zseniális minőséget képesek kreálni. Itt a bizonyíték, mely jelen esetben a nagyreményű Warhammer: Mark of Chaos Intro videója. Brutális minőség, eszement hangulat. Csak utánatok:

WARHAMMER: MARK OF CHAOS - BÜNTETÉS MAGYAR MÓDRA!!!

Hír | 2006.05.09 19:08

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, iszonyatosan keményen brutális és egyben lélegzetelállító képek futottak be a hazai fejlesztésű Warhammer: Mark of Chaos-ról. A pakk zseniális, akció, pihenés, általános menetelés, minden látható a shotokon. A játék átvezető animáció nyilván most is nagyon szinvonalasak lesznek, remélhetőleg a játék irányítása, illetve hangulata is hozza az elvárható szintet. Azt hiszem kimondhatjuk: a grafikára NEM LEHET panasz!!! Erre tessék:

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)