Wii Fit Plus

Wii Fit Plus kép

A Wii Fit Plus címéhez híven rengeteg új pluszt nyújt. Kibővítették a játszható gyakorlatok tárházát, ez a Training Plus menüpontból érhető el. A játékok felhozatalában találkozhatunk például biciklizéssel, repüléssel, gördeszkázással, hógolyózással vagy épp kung-fuzással, melyek különösképp szórakoztatóak. Fejlesztettek még például a családcentrikusságon, hiszen mostantól már bébinket, vagy akár házikedvencünket is beregisztrálhatjuk. Így csecsemő-Mii, és kutya, macska-Mii is létezik. Tehá a feladatunk annyi, hogy a kisdedet, vagy kutyánkat (feltéve, ha nem kuvasz) ölbe vesszük, és a súlykülönbözet alapján a Wii kiszámítja az adatokat. Igaz, érdemben ők nem kapnak edzéstervet, vagy mondjuk kalóriaégetési táblázatot, egyszerűen a súlyuk alakulását kísérhetjük figyelemmel napról-napra.


Fitness és szórakozás a GameStar klubban

Hír | 2010.02.23 11:12

Központban az egészség: egyedülálló kezdeményezés.

Wii Fit Plus - teszt

Teszt | 2010.02.20 10:03

Alakítsuk ki otthoni konditermünket gyorsan, egyszerűen, Wii konzolunk és Balance Board-unk segítségével!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)