World of Speed

World of Speed kép

A Need for Speed: Shift és a Project Cars címekről ismert Slightly Mad Studios egy olyan MMO-t képzelt el a PC-exkluzív World of Speed képében, amelyben akkor sem vagyunk vesztesek, ha egy kisodródást követően az utolsó helyek egyikén találjuk magunkat. A free-to-play modellt alkalmazó játék alapját elsősorban a 4v4 versenyek adják, ahol az elért helyezésen kívül számos feladatot teljesítve lehet pontot szerezni, de a Capture the Flag és Drift módok sem lebecsülendőek. Mivel a fejlesztőcsapat szoros partneri kapcsolatot ápol a My.com-mal, ezért sokféle közösségi funkciót is élvezhetünk a játékmenet során, de a valósághű grafika és a számos valódi helyszín reprodukálása is megér egy misét.


World of Speed trailer - Mustang GT vs. Camaro SS

Hír | 2014.11.27 08:01

Bár a Project CARS elképesztő látványához nem férhet kétség, azért a Slightly Mad Studios másik projektje, a World of Speed is képes álomautókkal szórakoztatni, ráadásul ingyen.

World of Speed - 220 felett Moszkvában (trailer)

Hír | 2014.11.05 15:39

A Project CARS mögött álló Slightly Mad Studios összepakolt egy látványos gameplay trailert a World of Speed-hez. Mutatjuk.

World of Speed - a játék és a valóság (videó)

Hír | 2014.05.29 09:38

A Slightly Mad elég biztosnak tűnik a World of Speedben. Olyannyira, hogy a játékmenete mellé egy valódi verseny felvételét vágta oda, hogy összehasonlíthassuk a valósággal.

World of Speed - új képek és videó a Slightly Mad játékából

Hír | 2014.05.19 15:59

A Slightly Mad másik csodájáról egy kicsivel kevesebbet hallunk, de most újra megmutatta magát a World of Speed.

World of Speed előzetes - csapatos versenyzés, ahogy még nem láttad

Hír | 2014.02.10 21:05

A Need for Speed: Shift és a készülő Project Cars még nem elég a Slightly Mad Studiosnak - még egy játékkal beletaposnak a gázba.

World of Speed bejelentés - free-to-play autós MMO az NFS: Shift alkotóitól

Hír | 2014.02.10 15:36

A Slightly Mad Studios előrukkolt legújabb autóversenyes PC-s MMO-jával, a World of Speeddel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)