World of Tanks: Generals

World of Tanks: Generals kép
  • Fejlesztő: Wargaming
  • Kiadó: Bigworld
  • Platform: PC
  • Stílus: Egyéb, Stratégia
  • Korhatár: 3+

A World of Tanks: Generals a Wargaming megerősítése szerint egy free-to-play, böngészőből futtatható MMO lesz, ami a valós idejű stratégiai játékok és a kártyajátékok elegyét alkotja majd. A felhasználók - hasonlóan bármelyik kártyaféléhez - lapjaikat variálva és kijátszva arathatnak győzelmet, avagy szenvedhetnek csúf vereséget. Négy frakció mögé állhatunk: lepaktálhatunk a franciákkal, a szovjetekkel, a németekkel, de választhatjuk az USA-t is. A World of Tanks: Generals 220 darab kártyát vonultat fel, melyek között akad pár a Jokerhez hasonló speciális lap is (ezekkel plusz támadáshoz, védelemhez, kiegészítésekhez juthatunk). A játékhoz használhatjuk majd korábbi World of Tanks fiókunkat, ráadásul a Need for Speed: Most Wanted-nél alkalmazott CloudCompete módhoz hasonlóan itt is játszhatunk keresztplatformos megoldással: PC-nken elkezdett játékunkat folytathatjuk okostelefonunk kijelzőjén is akár. A World of Tanks: Generals csatái valós eseményen alapulnak majd, a játékban lesz single és multiplayer is, ráadásul folyamatosan fejleszthetjük, bővíthetjük csapatainkat, hogy miénk legyen a legütősebb haderő. Külön érdekesség, hogy a matéria a jövőben társasjáték formájában is megtalálható lesz.


World of Tanks: Generals megjelenés - kártyákkal indulunk csatába (videó)

Hír | 2015.11.29 15:32

Egy hosszabb bétatesztelés után végre megjelent a Wargaming.net Hearthstone-ra hajazó gyűjtögetős kártyajátéka, a World of Tanks: Generals.

World of Tanks Generals bétakulcs osztás a GSO-n!

Hír | 2015.03.24 14:56

Szeretnéd kipróbálni a World of Tanks: Generals-t? Gyere, adunk hozzá kulcsot.

World of Tanks: Generals - Böngészőből nyitunk tüzet

Hír | 2012.08.15 16:33

Gyu egyik kedvenc játéka böngészőből futtatható ingyenes címként terjeszkedik tovább.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)