World of Tanks: Xbox 360 Edition

World of Tanks: Xbox 360 Edition kép

A Wargaming.net világszerte népszerű tankos MMO-ja, a World of Tanks hosszas fejlesztéseknek és finomhangolásoknak köszönhetően Xbox 360-ra költözött, hogy a konzolosok is megtapasztalhassák a free-to-play harcok valódi élményét. Nem egyszerű portról van ugyanis szó, a háromfajta tanktípus és több mint hatvan különböző járművet tartalmazó játékot az alapjaitól építették újjá a fejlesztők: egyszerűbb lett az irányítás, az Xbox 360 hardverét kímélő grafikát kaptunk és így tovább. A World of Tanks: Xbox 360 Edition az Xbox Live Gold előfizetők számára nem kerül plusz költségbe, a többieknek viszont csak egy ingyenes hét napos próbaidőszak jár.


World of Tanks - töltsd a hétvégét a Holdon

Hír | 2015.07.18 09:35

A Wargaming bejelentette, hogy egyelőre csak Xbox 360-on, de visszatér a Lunar Mode, amellyel a World of Tanks hősies játékosait egyenesen a Holdig repíti.

World of Tanks: Xbox 360 Edition - ajándék tank az évfordulóra

Hír | 2015.02.16 07:35

A konzolos kiadás első évfordulójának alkalmából ajándékokat szór a Wargaming, valamint pár érdekességet is megtudhatunk az eddig elért eredményekről.

World of Tanks: Xbox 360 Edition - extrákkal jön a dobozos kiadás

Hír | 2014.07.03 15:00

A nagysikerű F2P játék egy dobozos változatot is kap, melynek nem csak a gyűjtők, de azok is örülhetnek majd, akik némi előnnyel szeretnék kezdeni a fejlődést.

World of Tanks: Xbox 360 Edition teszt - konzolra jöttek a tankok

Teszt | 2014.04.07 21:00

PC-n siker, de vajon konzolon is működhet a World of Tanks? Teszteltük az Xbox 360-as változatot.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)