World of Warcraft: Battlechest

World of Warcraft: Battlechest kép

A World of Warcraft: Battlechest tartalmazza az alapjátékot és a hozzá tartozó kiegészítőket (a Battlechesttől függően csak a Burning Crusade-et, csak a WotLK-t vagy mindkettőt egyszerre.) A Warcraft szériát is elérte a sors: elkészül a játék MMORPG-s változata. Ezúttal nem mi leszünk az a "kéz", aki hadseregeket irányít, hanem mi leszünk a peonok. :) Na jó, azok talán mégsem: hősünket irányítva hajtunk végre küldetéseket, növelve ezzel hírnevünket és tapasztalatunkat. Időben a harmadik Warcraft után járunk, mikor szinte mindent a nulláról kell kezdeni - újra fel kell építeni mindent. Ebben a világban mindenki maga egy önálló hős; saját tapasztalatokat szerez, a saját küldetéseit teljesíti, hozzáteheti a maga részét Azeroth epikus történelméhez. Persze, társakat is szerezhetünk magunk mellé, csapatokat, céheket, egész hadsereget építhetünk, hogy szembenézzünk Azeroth veszedelmes világával. A World of Warcraft a kezedbe adja a fegyvert, felölti rád a díszes lovagi páncélzatot. Innentől te döntesz a saját sorsodról: jó leszel, avagy gonosz? lovag, vagy egyszerű hordás baka? A World of Warcraftban te alkotod meg a történetedet.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)