World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion kép

A World of Warcraft: Legion a Blizzard népszerű MMORPG-jének hatodik nagy kiegészítője. A sztori szerint az Iron Horde legyőzése közel sem jelenti, hogy Azeroth megmenekült volna, a Legionben ugyanis még nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznünk, mint korábban valaha. Rengeteg népszerű karakter is visszatér a Warcraft univerzumból, élen Gul’Dannal, aki miután megmenekül Draenorból, kiszabadítja Illidant, de feltűnik Maiev Shadowsong, Sylvanas, Khagdar és Anduin Wrynn is. Az új, 110-es szintkorlátot a Broken Isles nevű kontinensen, a Burning Legion inváziójának központjában érhetjük majd el, amely veszélyt és ősi csodákat egyaránt tartogat a játékosoknak. A World of Warcraft: Legion kiegészítő egyik legnagyobb érdekessége, hogy az egyébként egymással viaskodó Szövetség és Horda helyett az egyes karakterosztályok összefogásából születő szövetségek kerülnek a középpontba. Az általuk vezetett harcokban nem csupán az olyan legendás fegyverek kapnak helyet, mint a Doomhammer, hanem az új karakterosztályhoz, a Demon Hunterhez tartozó karakterek is a segítségünkre lesznek.

Elolvasom a tesztet

Évek óta nem játszottak ennyien a World of Warcrafttal

Hír | 2016.09.05 19:30

A WoW rajongók tárt karokkal várták a sorban hatodik kiegészítőt, aminek a sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy sorra újítják meg előfizetéseiket a játékosok. A Blizzard pedig nagyon büszke.

Magyar játékeladási toplista - démonölőnek álltunk itthon

Hír | 2016.09.05 16:53

Befutottak a múlt hét eladási adatai, és nem túl meglepő módon a World of Warcraft: Legion megjelenése mindent a feje tetejére állított.

World of Warcraft: Legion - ezt tartalmazza a következő frissítés

Hír | 2016.09.04 10:25

A Blizzard a PAX Prime-on bemutatta, hogy mire számíthatnak a rajongók a World of Warcraft 7.1-es verziószámú javításában.

World of Warcraft: Legion - már él a Class Trial funkció

Hír | 2016.09.02 10:00

Már kipróbálhatod a játék egyes kasztjait anélkül, hogy rá kellene áldoznod a drága boost tokenedet.

Interjú Tom Chiltonnal, a World of Warcraft Legion rendezőjével

Hír | 2016.08.31 21:30

A gamescomon kaptuk mikrofonvégre a játékot rendező Tom Chiltont, aki mesélt a kiegészítővel érkező változásokról és a World of Warcraft jövőjéről.

World of Warcraft: Legion - kevesebb mint 6 óra kellett az első 110-es karakterhez

Hír | 2016.08.31 08:40

A World of Warcraft: Legion új kiegészítőjében 110 a legmagasabb elérhető szint. Ezt egy játékosnak sikerült 5 és fél óra alatt elérnie.

World of Warcraft - hasznos weboldal segíti a kezdőket

Hír | 2016.08.30 15:14

Ha valaki csak most kezd játszani a World of Warcrafttal, akkor könnyen elveszettnek érezheti magát. Egy Reddit-felhasználó viszont önerőből segíti a kezdőket.

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb, augusztusban megjelent játék?

Hír | 2016.08.30 13:31

Holnapután már új hónapba érünk, új megjelenés 2016 augusztusában már nem várható. Jó és csalódást keltő játékokat egyaránt hozott a hónap, mondjátok el nekünk, mit szerettetek a legjobban.

World of Warcraft: Legion - a launch trailer megmutatja, mekkora bajban van Azeroth

Hír | 2016.08.30 11:46

Éjféltől játszható Európában a World of Warcraft: Legion, a megjelenés örömére pedig megérkezett a launch trailer.

Teszteld, mennyit tudsz a World of Warcraft Legionről!

Hír | 2016.08.28 12:28

A jövő héten megjelenik a World of Warcraft: Legion. Ennek kapcsán összeállítottunk egy kvízt, hogy megtudhassátok, mennyire vagytok képben az új kiegészítővel kapcsolatban.

World of Warcraft - óriási, világító Illidan egy falon

Hír | 2016.08.28 11:18

A Blizzard a marketing büdzsé utolsó párezer dollárjából költött arra is, hogy egy tajvani házfalon Illidan, a World of Warcraft: Legion központi szereplője pózoljon.

World of Warcraft: Legion – itthon is lesz éjféli megjelenés

Hír | 2016.08.24 17:32

Bár manapság már egy fokkal ritkábbak látunk egy játékért a megjelenés éjjelén sorba álló rajongókat, a World of Warcraft közössége még mindig nem akar elvesztegetni egy percet sem a rajtkor, így Budapesten is lesz lehetőség rögtön a megjelenés órájában megszerezni a Legiont.

Gamescom 2016 - a World of Warcraft: Legion visszavisz minket Medivh tornyába

Hír | 2016.08.18 10:21

Mindenki nagy meglepetésére a Blizzard hozott egy új WoW trailert a Gamescomra, ami már a Legion első tartalmi frissítéséről szól.

World of Warcraft: Legion - megnézhetitek milyen tartalommal érkezik a kiegészítő

Hír | 2016.08.11 15:17

A Legion előfutáraként a Blizzard frissítette a World of Warcraft-ot, így betekintést nyerhetünk abba, milyen tartalmak várnak ránk a kiegészítőben.

World of Warcraft: Legion - az utolsó Harbingers videó Illidan seregével

Hír | 2016.08.05 09:50

Megérkezett az animációs sorozat legutolsó része, benne Illidan és serege, a demon hunterek.

World of Warcraft: Legion - megjelent a The Tomb of Sargeras első két fejezete

Hír | 2016.08.03 09:51

A Blizzard több médiumon keresztül is igyekszik felvezetni a Legion sztoriját. A The Tomb of Sargeras közvetlenül a kiegészítő története előtt játszódik.

World of Warcraft: Legion - Xur a Destinyből Dalaranba költözött

Hír | 2016.08.02 12:02

Azok, akik játszottak a Destinyvel és volt szerencséjük a Legion bétájához találkozhattak egy (nem annyira) kedves ismerőssel.

World of Warcraft: Legion - mindent bemutat a kiegészítőről az új trailer

Hír | 2016.08.02 08:00

Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy kell-e neked a World of Warcraft legfrissebb kiegészítője, akkor a legújabb trailer talán segít a döntésben.

World of Warcraft: Legion - megvan, mikortól próbálható ki a Demon Hunter kaszt

Hír | 2016.07.31 17:57

A World of Warcraft: Legion elővásárlói már az új kiegészítő megjelenése előtt is kalandozni indulhatnak Demon Hunterként. Mutatjuk, egészen pontosan mikor kezdhetik el a démonok levadászását.

World of Warcraft: Legion - Khadgar kísértése az új Harbinger epizódban

Hír | 2016.07.29 07:40

A Burning Legion úton van, és Khadgar meglátogatja régi mesterének tornyát, hogy találjon valamit, amivel megállíthatja a démoni seregeket. Újabb videónk van!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)