World of Warcraft: Legion

World of Warcraft: Legion kép

A World of Warcraft: Legion a Blizzard népszerű MMORPG-jének hatodik nagy kiegészítője. A sztori szerint az Iron Horde legyőzése közel sem jelenti, hogy Azeroth megmenekült volna, a Legionben ugyanis még nagyobb fenyegetéssel kell szembenéznünk, mint korábban valaha. Rengeteg népszerű karakter is visszatér a Warcraft univerzumból, élen Gul’Dannal, aki miután megmenekül Draenorból, kiszabadítja Illidant, de feltűnik Maiev Shadowsong, Sylvanas, Khagdar és Anduin Wrynn is. Az új, 110-es szintkorlátot a Broken Isles nevű kontinensen, a Burning Legion inváziójának központjában érhetjük majd el, amely veszélyt és ősi csodákat egyaránt tartogat a játékosoknak. A World of Warcraft: Legion kiegészítő egyik legnagyobb érdekessége, hogy az egyébként egymással viaskodó Szövetség és Horda helyett az egyes karakterosztályok összefogásából születő szövetségek kerülnek a középpontba. Az általuk vezetett harcokban nem csupán az olyan legendás fegyverek kapnak helyet, mint a Doomhammer, hanem az új karakterosztályhoz, a Demon Hunterhez tartozó karakterek is a segítségünkre lesznek.

Elolvasom a tesztet

Gamescom 2015 - így alakítja át a PvP-t a World of Warcraft: Legion

Hír | 2015.08.06 21:20

Az új területek és egy teljesen új Hero karakterosztály mellett a PvP is néhány változáson megy keresztül a következő kiegészítőben.

Gamescom 2015 - bemutatkozik a Demon Hunter, a World of Warcraft: Legion új karakterosztálya

Hír | 2015.08.06 19:55

Nem csupán régi karaktereinkkel ütlegelhetjük a visszatérő gonoszt a World of of Warcraft: Legionben, hanem új karaktereket is érdemes lesz indítani, bemutatkozott ugyanis a rendkívül menő Demon Hunter karakterosztály is.

Gamescom 2015 - World of Warcraft: Legion bejelentés (videó)

Hír | 2015.08.06 18:25

Hatalmas várakozás előzte meg az új World of Warcraft kiegészítő bejelentését, a Blizzard pedig végre megmutatta nekünk első alkalommal a World of Warcraft: Legiont.

Gamescom 2015 - World of Warcraft: Legion kiegészítő bejelentés élőben!

Hír | 2015.08.06 17:30

A Blizzard második előadása csak és kizárólag a World of Warcraft új kiegészítőjéről fog szólni. Kövessétek a bejelentést velünk együtt élőben!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)