World of Warcraft: Warlords of Draenor

World of Warcraft: Warlords of Draenor kép

A Warlords of Draenor a World of Warcarft nevű Blizzard MMO ötödik kiegészítője, amely a játékosokat abba az időbe kalauzolja el, amikor Draenor még nem szakadt darabjaira. A középpontban ezúttal a horda egyik hadvezére, Garrosh Hellscream áll, aki egyfajta időutazást követően visszatér szülőföldjére, hogy elősegítse az orkok felemelkedését és az Iron Horde élén meghódítsa Azerothot. Kalandjaink során ismert karakterekkel (például Grommash Hellscream, Blackhand vagy Ner'zhul) és ork klánokkal is találkozunk, összesen hét új zónát fedezhetünk fel, illetve erődöt húzhatunk fel és ezzel együtt "menedzselhetjük" is azt. Szintén újdonság, hogy százra emelkedett a szintkorlát, ráadásul újoncként rögtön kilencvenes karakterrel indíthatunk, illetve a Blizzard újradolgozza az összes fajt is, minden karakter átdolgozott külsőt kap.


World of Warcraft - kezdődhet a pénzes boostolás

Hír | 2014.03.11 17:15

Mostantól bárki azonnal a 90-es szintre ugorhat, már ha megfizeti az árát. Még egy kis videót is kaptunk a bejelentéshez, ami elmagyarázza, hogyan működik a rendszer.

World of Warcraft: Warlords of Draenor - megindult az előrendelés

Hír | 2014.03.11 08:01

A Blizzard bejelentette, hogy készen áll a Warlords of Draenor kiegészítő előrendeléseinek fogadására és egy fokkal pontosabb megjelenési dátumot is mondott.

World of Warcraft - lebutítják a boostolt karaktereket

Hír | 2014.02.26 13:48

A Warlords of Draenorral érkező booster rengeteg korlátozást tartalmaz majd, amely igencsak megnehezíti majd a tapasztalt játékosok életét.

World of Warcraft - okkal drága a 90-es boost

Hír | 2014.02.25 15:33

A játékot fejlesztő Blizzard nyilatkozott a bekerült boost lehetőséggel kapcsolatban. A 90-es szintért meg kell szenvedni. Így vagy úgy.

World of Warcraft: Warlords of Draenor - így harcol egy ork (videó)

Hír | 2014.02.22 14:30

Az MMO-Champion csapatának köszönhetően konkrét gameplay videókhoz jutottunk a Blizzard sikerjátékának új kiegészítő csomagjáról.

World of Warcraft - instant 90-es szint 14000 forintért?

Hír | 2014.02.19 17:02

Aki előrendeli a Warlords of Draenor kiegészítőt, egy karakterét azonnal felhúzhatja 90-esre. De mi a helyzet, ha valaki csak később veszi meg a játékot, de nem akar a fejlődéssel szórakozni?

World of Warcraft: Warlords of Draenor - rendeld elő, és instant 90-es leszel

Hír | 2014.01.17 20:20

Megküzdhetünk a kilencven szint mindegyikéért, vagy előrendelhetjük a Warlords of Draenor kiegészítőt és megkaphatjuk azonnal.

World of Warcraft - már készül a hatodik kiegészítő

Hír | 2013.11.12 08:00

Miközben épp a Warlords of Draenor megjelenésére várunk, a Blizzard már az azt követő WoW kiegészítőn is dolgozik.

World of Warcraft: Warlords of Draenor előzetes - orkok haza

Hír | 2013.11.09 09:40

A World of Warcraft ötödik kiegészítője visszavisz minket azokba az időkbe, amikor Draenor még nem szakadt darabjaira. De hogyan oldja meg a Blizzard az időutazást?

BlizzCon 2013 - hivatalos a World of Warcraft: Warlords of Draenor

Hír | 2013.11.08 21:00

A Blizzard megerősítette, hogy a World of Warcraft új kiegészítője a Warlords of Draenor nevet viseli, és megosztott velünk néhány részletet is.

World of Warcraft: Warlords of Draenor - ez az új kiegészítő?

Hír | 2013.11.04 08:00

A Blizzard bejegyeztette a Warlords of Draenor márkanevet, és nem kell szakavatott nyomozónak lenni ahhoz, hogy tudjuk, a kiadó melyik játékához kötődhet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)