Worms W.M.D.

Worms W.M.D. kép

A legújabb Worms játék visszatér a klasszikus, két dimenziós és kézzel megrajzolt környezethez. Az új játék a sorozat legjobb részeit idézi és közben az újítások sem maradnak el. A kukacok ezúttal már járműveket is irányíthatnak, fegyvereiket maguk craftolhatják le a pályákon felszedhető alapanyagokból és különböző épületekbe is bemászhatnak, ahol rejtve lesznek az ellenfelek elől.

Elolvasom a tesztet

Szavazz: melyik szerinted a legjobb Worms játék?

Hír | 2017.01.22 20:18

A Worms sorozat megélt jó és rossz időket, bizonyára mindenkinek van kedvence. A te szívedbe melyik lopta be magát a legjobban?

Worms W.M.D. teszt - kukacok újratöltve

Teszt | 2016.09.27 20:15

A kukackatonák körökre osztott háborúja visszatért, és a nagy elődök hangulatát idézi.

Worms W.M.D. - a launch trailerben is hullanak a kukacok

Hír | 2016.08.23 19:11

A Team 17 megünnepelte egy utolsó trailerrel a Worms W.M.D. megjelenését, amiben azt is átvették, milyen újdonságokkal készültek az új epizódra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)