WRC 7

WRC 7 kép

A FIA World Rally Championship sorozatának 2017-es etapjában, a WRC 7-ben olyan nevek segédkeztek elérni a tökéletes virtuális rali-élményt, mint az angol Kris Meeket, a finn Jari-Matti Latvalát és a francia Sébastien Ogier. A játékban helyet kapott az összes hivatalos sofőr és csapat, akikkel 13 országban, 52 speciális pályán tehetjük próbára képességeinket.

Elolvasom a tesztet

WRC 7 teszt - nem mindig a hivatalos a legjobb

Teszt | 2017.10.31 12:24

A rali-világbajnokság idén is megkapta a hivatalos játékát, de vajon a WRC 7 jobban sikerült a korábbi próbálkozásoknál? A tesztünkből megtudhatjátok.

WRC 7 - visszatér a rali-világbajnokság hivatalos játéka is

Hír | 2017.05.17 20:05

Az utóbbi években a rali-világbajnokság licence alapján játékot készítő csapat ismét megpróbálkozik vele, hogy a WRC 7-tel kivívja a kritikusok és a játékosok egyöntetű elismerését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)