WRC 9

WRC 9 kép

Egy ideje már a Kylotonn gondozza a WRC szériát a nevét Bigbenről Naconra változtató kiadó égisze alatt. Az elmúlt évek hibrid - valahol a szimulátorok és az árkád versenyjátékok között félúton - elhelyezkedő ralijátékai után 2019-ben egyértelműen szimulátoros irányba mozdult el a csapat, aminek meg is lett az eredménye. Az ígéretek szerint a WRC 9 továbbhalad ugyanezen az úton, így a ralisport rajongói teljes egészében valódi helyszíneken, élethűen viselkedő járgányok volánja mögött ülve csapathatják majd nappal és éjszaka, hóban és esőben, egyedül, vagy akár a többjátékos módok valamelyikében is.

Elolvasom a tesztet

WRC 9 teszt - tovább a szimulátoros úton

Teszt | 2020.12.30 12:11

Miután végre rátalált a Kylotonn a helyes ösvényre, láthatóan mindent elkövet, hogy többé ne is térjen le róla a WRC-széria, amíg még nála van a licenc.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)