Xbox Fitness

Xbox Fitness kép

Valódi személyre szabott edzésprogramokat találhatunk a kizárólag az Xbox One platformon elérhető Xbox Fitness-ben, amellyel eredményesen tarthatjuk karban a testünket, őrizhetjük meg az egészségünket és akár fogyhatunk is, ha azt szeretnénk. Olyan - leginkább Amerikában - hírhedt trénerek irányításával mozgathatjuk meg a porcikáinkat, mint Jillian Michaels, Tracy Anderson vagy éppen Insanity, de a továbbfejlesztett Kinect is alaposan besegít a szakembereknek, hiszen méri a pulzusszámunkat, valamint alaposan feltérképezi a testünket is. Az Xbox Fitness az edzések mellett kihívásokat is tartogat, ráadásul nehéz munkával elért eredményeinket akár a barátainkéval is összemérhetjük.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)