Xenoblade Chronicles

Xenoblade Chronicles kép

A Xenoblade Chronicles meséje valamikor még a Wii megjelenését követő rövid időszakban kezdődött. Akkor még Monado: Beginning of the World néven jelentették be, és gyönyörűszép grafikája mellett újszerű harcrendszerével hívta fel magára a figyelmet. Aztán történt, hogy eltűnt a süllyesztőbe az egész, és hiába érdeklődött a sajtó, sem halálát sem létezését nem voltak hajlandóak megerősíteni. Majd a közelmúltban előkerült a semmiből, megjelent Japánban, és megintcsak eltűnt a ködbe. A felkelő nap országában mérsékelt sikert aratott eladások szempontjából, a kritikák pedig szintén pozitívan szóltak róla. Mégis úgy tűnt, a nyugat sosem látja majd ezt az alkotást. Aztán valaki mégis megdumálta az Európai Nintendo divíziót, hogy lokalizálják már ezt a címet, mert az internet lángokban áll, hogy hol a fenébe van már a Xenoblade Chronicles! Ezúton is szeretnénk megköszönni annak a valakinek, mert a Xenoblade miatt megérte leoporolni a Wii-t.


Xenoblade Chronicles - Teszt

Teszt | 2011.09.13 17:00

Az eddig csak Japánban elérhető RPG nagy kavarások árán eljutott Európába, de miért nem lehetett előbb?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)