Zombi

Zombi kép

A Zombi eredetileg Wii U-exkluzívként jelent meg a Ubisoft kiadásában és a Ubisoft Montpellier fejlesztésében ZombiU címmel, ám a Nintendo konzoljának kontrollerét kihasználó zombis akciójáték sikere messze elmaradt a várttól, így a kiadó a portolás mellett döntött. Az új változat lényegében mindent tud, amit a korábbi kiadás is tudott (kivéve a multiplayert, azt bizony kivették), de ezenkívül csak kicsit annyit tett hozzá a portolást végző Straight Right csapata, hogy kicsit feljebb húzták a textúrákat, igazítottak az irányításon, átdolgozták a felhasználói felületet és beraktak néhány új eszközt.

Elolvasom a tesztet

Zombi - jövőre jönnek a dobozos verziók

Hír | 2015.11.18 14:11

A Ubisoft bejelentette, hogy a nem is olyan régen jelenlegi generációs gépekre megjelent horrorjáték dobozos kiadásokat is kap a jövő évben, és már tudjuk is, hogy mikor.

Zombi teszt - már a horror sem a régi

Teszt | 2015.10.28 12:17

A Ubisoft Wii U-exkluzívnak szánta a zombis akciójátékát, ám végül mégiscsak ellátogatott a legnépszerűbb platformokra is a Zombi. Bárcsak ne így tette volna.

Zombi - már a launch trailerben is meghalunk (videó)

Hír | 2015.08.19 11:26

Ha van hozzá bátorságunk, már a jelenlegi konzolgeneráción és PC-n is megpróbálhatjuk túlélni a Zombi poszt-apokalitpikus Londonját, amihez néhány jó tanácsot is kapunk a megjelenést kísérő trailerben.

Zombi - így néz ki a ZombiU PS4-en (videó)

Hír | 2015.08.17 15:47

A héten megjelenik a Zombi, a Ubisoft eleinte Wii U-exkluzív játékának átdolgozott kiadása, minek örömére a Ubisoft Australia egy egyórás livestreamben mutatta meg a játékot.

Zombi - részletek az új változatról

Hír | 2015.07.31 14:15

Végre többet is tudunk arról, hogyan oldotta meg a Ubisoft a ZombiU PC-re, PS4-re és Xbox One-ra költöztetését, a gamepad kiváltását.

Zombi - PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön a Ubisoft zombis játéka (videó)

Hír | 2015.07.30 18:14

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a Wii U-exkluzív ZombiU PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik, csak elhagyja neve végéről az U-t. Trailert kaptunk, nézzétek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)