Zombie Army Trilogy

Zombie Army Trilogy kép

A Zombie Army Trilogy a Sniper Elite sorozatból nőtte ki magát, hiszen a trilógia első két része a Sniper Elite V2-höz jelent meg mellékszálként. A Zombie Army Trilogy-ban ezt a két játékot kapjuk meg felújítva és felturbózva, valamint hozzácsapnak egy vadonatúj kampányt kínáló harmadik epizódot is, apokaliptikus végkifejlettel. A kooperatív módban akár 4 játékos is részt vehet 8 lehetséges karakter közül választva és a sorozatban először akár valamelyik női karakter is lehetünk a négy közül. Melléjük új ellenségtípusokat, közelharci kivégzéseket és egy új Horde módot is kínál a csomag. Emellett persze brutális mennyiségű, különböző speciális képességekkel rendelkező náci zombit is felsorakoztat a kollekció, akiken átküzdve magunkat a végén akár herén is lőhetjük Hitlert. Miért ne?


Zombie Army Trilogy teszt - herén lőttük Hitlert

Teszt | 2015.03.28 13:12

A Sniper Elite sorozat élőhalottakkal súlyosbított mellékszála három epizódot összesűrítve igyekszik meggyőzni minket, hogy csak a szereplők halottak, a stílus nem az.

Zombie Army Trilogy launch trailer - már herén lőheted Hitlert

Hír | 2015.03.07 09:22

Megérkezett a Sniper Elite Zombie Army Trilogy és vele együtt a launch trailer is, ami megmutatja, hogy mire is számíthatunk a játéktól.

Zombie Army Trilogy trailer - most már tényleg tessék a földben maradni! (videó)

Hír | 2015.02.28 07:16

Az új trailer részletesen bemutatja, mire is számíthatunk a Zs-kategóriás horrorfilmeket idéző Sniper Elite-spinofftól. Jön az élőhalott Hitler és hozza a haverokat is.

Zombie Army Trilogy - 7 ok, amiért be kell szerezned

Hír | 2015.02.21 17:52

A Rebellion Developmentsnél dolgozó srácok felsorakoztattak hét érvet, miért is éri meg beszerezni a nemsokára érkező Zombie Army Trilogy-t annak is, aki már rendelkezik az első két résszel.

Zombie Army Trilogy - megint formában a náci zombik

Hír | 2015.01.08 20:20

A Sniper Elite zombis mellékszála egy harmadik résszel bővül, és az így trilógiává váló sorozatot PC mellett konzolokra is kiadják. Lesz még egy horda mód is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)