Zoo Tycoon

Zoo Tycoon kép

A Zoo Tycoon Xbox One (és Xbox 360) verziójában a játékos megalkothatja saját állatkertjét egyedül vagy akár az Xbox Live segítségével négy barátjával is együtt. Száznál is több kidolgozott, változatos külsejű állatból és részletgazdag környezetekből lehet válogatni a játékmenet során, az elkészült alkotás pedig akár a felhőbe is feltölthető. A Zoo Tycoon Kinect-alapú funkciókkal is rendelkezik, amelynek köszönhetően az állatok felismerik a játékos hangját és reagálnak a mozdulataira - ez nagyban megkönnyíti és egyben új szintre emeli az állatok megismertetését a fiatalsággal.


Társasjátékok formájában térhetnek vissza az Xbox Games Studios szunnyadó franchise-ai

Hír | 2023.10.14 20:01

Minden bizonnyal van miből válogatnia a Microsoft játékos divíziójának.

Társasjáték készül a Zoo Tycoon sorozat alapján

Hír | 2022.09.28 08:10

A Kickstarter kampány egy hónap múlva fog elindulni.

Zoo Tycoon, Crimson Dragon és Lococycle tesztek - borzasztótól a jóig

Hír | 2013.11.18 19:15

Az Xbox One megjelenése előtt vessünk egy pillantást a többi nyitócím fogadtatására is. A Zoo Tycoon, a Crimson Dragon és a Lococycle értékelései elég vegyesre sikerültek.

Zoo Tycoon - csak egyetlen bolthálózatban lesz kapható

Hír | 2013.10.20 17:00

Érdekes megállapodást kötött a Microsoft az egyik külföldi bolthálózattal, melynek értelmében csak náluk lehet majd kapni a Zoo Tycoon Xbox One-os változatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)