Hirdetés

12 óra alatt tudta csak legyőzni a God of War egyik legkeményebb bossát egy streamer, de nem azért, mert ügyetlen

|

Sigrún felett diadalmaskodni még kontrollerrel is komoly kihívás, de MissMikkaa inkább egy táncszőnyeggel esett neki.

Hirdetés

A God of War-széria most ismét teljes joggal követel magának helyet a hírekben, hiszen a Santa Monica Studiónak sikerült megismételnie a 2018-as bravúrját, és újfent egy csodálatos játékot alkotott a God of War: Ragnarök képében, amiről írott és videós formában is beszámoltunk nektek.

Ezúttal azonban ismét az előző rész kapcsán kellett billentyűzetet ragadnunk, miután a 100 ezer feliratkozóval bíró Twitch-streamer, MissMikka egy elképesztő mutatványt vitt véghez Kratos és Atreus első kalandjában.

Hirdetés

A videós teljes harci öltözetben, egy táncszőnyegen ropva végezte ki Sigrúnt, a valkűrök királynőjét, aki a játék egyik legkeményebb ellenfele. Az erről beszámoló Twitter-posztból kiderül, hogy MissMikkaa-nak 12 órán és 216 próbálkozáson keresztül kellett ropnia, mire térdre kényszerítette az aranyszárnyú bestiát.

Akinek volt már szerencséje a God of Warhoz - amit nem mellesleg már PC-n is tolhatunk -, az pontosan tudja, hogy Sigrún bizony még kontrollerrel is simán belehajszolja az embert néhány rage quitbe, így MissMikkaa tényleg megérdemli a tapsot a táncszőnyeges diadalért. A videós az Elden Ring hírhedten kemény bossához, Maleniához hasonlította a valkűrkirálynőt, csak gyorsabb tempóval.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


S ha már szóba került, egy youtuber korábban Maleniát is lenyomta táncszőnyeggel, amiről ebben a cikkünkben számoltunk be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)