Hirdetés

147 millió forintért is lehet PlayStation 5-öt venni, de az legalább aranyozott

|

A nyerészkedők azért még olcsóbban kínálják a Sony új konzolját.

Hirdetés

Nagyjából az ajánlott fogyasztói ár másfélszereséért, 300 ezer forint környékén lehet most PlayStation 5-öt venni azoktól, akik haszon reményében különféle oldalakon árulják a gépeket, de már remélhetőleg nem kell sokat várnunk arra, hogy értelmezhető készlet legyen a boltokban - elvileg tavaszra javul a helyzet mind a konzolok, mind a GPU-k terén.

Aki eddig csak azért nem vett, mert túl olcsó, annak a luxuscikkeket áruló Caviar három különböző gépet is kínál. Ezek közül a legértékesebb a 499 000 dolláros, 24 karátos arannyal dekorált változat, de sietni kell: mindössze kilenc készül belőle, és állítólag már LeBron James, egy közismert, nem Oroszországban élő orosz üzletember és egy IT-ben utazó amerikai fejes is jelezte érdeklődését.

Hirdetés

Emellett lesz még bőrrel bevont és carbon változat is, ezek 5830 dollártól, 1,7 millió forinttól indulnak (nem tudjuk, ebben az adó is benne van-e már). Kíváncsian várjuk, a Sony ezeket is ellehetetleníti-e, vagy csak azoknak nem szabad egyedi gépet és oldallapot árulni, akik olcsón adnák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)