Hirdetés

170 millióért kelt el a világ legnagyobb játékgyűjteménye

|

Michael Thommason túladott a Guinness-rekorder gyűjteményén. 11 000 játékot és rengeteg évnyi munkát váltott most ropogós dollárra.

Hirdetés

A világ legnagyobb játékgyűjteményéről már korábban is írtunk nektek, később pedig arról is beszámoltunk, hogy Michael Thommason már árulja is a hosszú évek alatt összehordott kollekciót.

A napokban Thommasonnak sikerült túladni a videojáték-gyűjteményen, ami kicsivel több mint 11 000 játékot tartalmazott. Ezek között persze voltak olyan címek, amik nem érnek sokat, de Thommason életművében teljes kollekciók és olyan ritka játékok is helyet kaptak, amik önmagukban is egy kisebb vagyonba kerülnének. A gyűjtő családi okok miatt vált meg legféltettebb kincsétől, de elmondta, hogy feltett szándéka újraépíteni a kollekciót, ha alkalma nyílik rá.

A Guinness által is számon tartott gyűjtemény végül 750250 dollárért kelt el, ami kicsivel több mint 170 millió forintnak felel meg. Ez körülbelül 12000 frissen megjelent AAA játéknak az ára. Meh.

Most akkor gratuláljunk vagy sírjunk? Nektek mekkora a játékgyűjteményetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)