Hirdetés

Szavazz: szerinted milyen játékkal lehetne jól bemutatni az 1848-49-es forradalmat?

|

Sokféleképpen emlékezhetünk Magyarország újkori történetének egyik meghatározó eseményére, és persze az ember óhatatlanul is eljátszik a gondolattal: milyen játékkal lehetne méltón megidézni a forradalom és szabadságharc emlékét?

Hirdetés

Annak idején készült az Oktatási Minisztérium és a Sulinet Programiroda égisze alatt egy 1848-as stratégiai játék (még XP alatt futott), amely stratégiai szemlélettel igyekezett bemutatni a szabadságharcot, de a magyar történelem egyik legjelentősebb korszaka sajnos játék formájában nem élhető újra.

Hirdetés

Pedig maga a korszak - még ha a számunkra fontos eszmeiségét nem is vesszük alapul - kétségtelenül érdekes, és biztosak vagyunk benne, hogy sokféle izgalmas játékadaptáció készülhetne belőle.

Így most a bátrakra emlékezve felvetnénk nektek egy kérdést: vajon milyen jellegű játékkal lehetne felidézni a forradalom és szabadságharc pillanatait? Hogyan lehetne más országok játékosainak is bemutatni ezt a korszakot? Szavazzatok!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)