Hirdetés

2020-at írunk, úgyhogy íme, így fut a Doom Eternal egy okoshűtőn

|

Elmúltak már azok az idők, amikor külön tévé kellett a konyhába, hogy lenyomhassunk pár menetet, amíg fő a tészta.

Hirdetés

Valahogy csak nem sikerül eljutni arra a pontra, amikor nem találjuk már érdekesnek, hogy a Doomot (legyen az bármelyik rész) valami olyanon tegye valaki játszhatóvá, amit egyáltalán nem erre találtak ki. A technológia fejlődése folyamatosan nyitja meg az új lehetőségeket, és mivel számos okoseszköz Androidot használ, már egészen szerény tudással is csodákat lehet művelni.

Richard Mallard például egy androidos Samsung okoshűtőn indította el a Doom Eternalt - illetve egész pontosan az Xbox Game Pass alkalmazást, amin keresztül a cloud gamingnek köszönhetően elérhető a Bethesda shootere.

Hirdetés

Az app állítva fut, de a játékok a megfelelő képaránnyal, orientációhoz igazodva jelennek meg, így bár felettük és alattuk fekete sáv látható, még így is megfelelő a méret. Azt nem tudni, az Xbox kontrollert hogy sikerült csatlakoztatni, de feltehetően Bluetooth segítségével.

Szerdán jön egy hosszabb videó, amiben Mallard részleteket is elárul. Érdeklődve várjuk, addig itt van még egy kis Gears 5 gameplay is, bónusz hűtőnyitással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)