Hirdetés

2021-ben nem marad el az E3, de csak digitálisan rendezik meg

|

Idén nem fogunk Los Angelesbe utazni, legalábbis az E3-ra biztosan nem.

Hirdetés

Az Entertainment Software Association (ESA) hivatalosan is bejelentette, hogy idén bár nem marad el teljes mértékben az E3, mint 2020-ban, de továbbra sem tartunk még azért ott, hogy régi formájában megrendezzék a játékipar legnagyobb show-ját. Éppen ezért a 2021-es E3-at csak és kizárólag digitális formában rendezik meg.

A korábban bejelentett dátum maradt a helyén, ennek értelmében 2021. június 15. és 17. között zajlik majd az idei E3, a nagyobb kiadók élőben közvetített bemutatókkal készülhetnek az eseményre. Kérdés persze, hogy kinek lesz közülük erre igénye, hiszen tavaly nyáron épp azt bizonyították be, hogy tökéletesen meg tudják ezt oldani az E3 nélkül is.

Hirdetés

Az ESA elmondták, folyamatosan egyeztetnek a kiadókkal, fejlesztőkkel, és a játékipar összes szereplőjével, reményeik szerint pedig hamarosan további részleteket is megoszthatnak majd a 2021-es, digitális E3-mal kapcsolatban. A terve között kétórás kiadói előadások, egy díjátadó show, valamint számos kisebb stream is szerepel.

Az élő adásokat egy "media preview week" fogja megelőzni, azaz a sajtó képviselői a nagy leleplezések előtt egy héttel vehetnek majd részt (természetesen szintén csak digitálisan) a hands-onokon, és próbálhatják ki a demókat - utóbbiak a nyilvánosság számára az E3 ideje alatt válnak elérhetővé.

Ez egyébként egy teljesen jól működő rendszer, a Ubisoft több játék esetében is bizonyította már, hogy simán megoldható az otthonról indított próbakör, mi is így játszottunk például az Assassin's Creed Valhallával tavaly októberben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)