Hirdetés

25 éves csokitrófeát kell megnyalnia a Rare társalapítójának a BAFTA szavazása miatt

|

Tim Stamper mellett Grant Kirkhope zeneszerzőre is ugyanez a sors vár.

Hirdetés

Másfél hét múlva, március 30-án hirdeti ki a Brit Filmakadémia a BAFTA-díj videojátékos kategóriáinak győzteseit, idén a God of War Ragnarök kapta a legtöbb jelölést. De hogy közben se unatkozzanak a gamerek, a szervezet játékokkal foglalkozó Twitter-fiókja szavazást indított, méghozzá a legjobb videojátékos duó témájában.

Az egyik ágon olyan párosok indultak, mint Master Chief és Cortana (Halo), Colt Vahn és Julianna Blake (Deathloop), Link és Zelda (The Legend of Zelda), Gordon Freeman és Alyx Vance (Half-Life 2) Nathan Drake és Victor Sullivan (Uncharted), Max Caulfield és Chloe Price (Life is Strange), Wander és Agro (Shadow of the Colossus), valamint Marcus Fenix és Dominic Santiago (Gears of War). A másikon pedig Leon S. Kennedy és Ashley Graham (Resident Evil 4), Sonic és Tails (Sonic 2), Ico és Yorda (Ico) Banjo és Kazooie (Banjo-Kazooie), Aya és Bayek (Assassin's Creed Origins), Ratchet és Clank (Ratchet & Clank), Mario és Luigi (Mario Bros.), valamint Lee és Clementine (The Walking Dead) csaptak össze.

Hirdetés

Több forduló után már csak két páros maradt versenyben, a Link és Zelda duó mérkőzött meg a Banjo és Kazooie kettőssel. Utóbbiak mellett kampányolva Tim Stamper, a Banjo-Kazooie játékokat fejlesztő Rare társalapítója önmaga és Grant Kirkhope zeneszerző (GoldenEye 007, Banjo-Kazooie, Donkey Kong 64, Perfect Dark stb.) nevében megfogadta, hogy amennyiben ez páros nyer, akkor mindketten megnyalnak egy csokiból készült, de már 25 éves BAFTA trófeát.

Nem tudni, hogy végül ez döntött-e, de a döntőre leadott 6525 szavazat 53,8 százalékát Banjo és Kazooie zsebelte be, tehát Stampernek és Kirkhope-nak most már be kell tartaniuk, amit vállaltak. Nem irigyeljük őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)