Hirdetés

31 napon át megállás nélkül streamelt, Ninja Twitch-rekordját is megdöntötte

|

Ludwig Ahgren egy teljes hónapon keresztül, éjjel-nappal bekapcsolva hagyta a kameráját, a produkciónak pedig meg is lett az eredménye.

Hirdetés

Ludwig Ahgren nem mindennapi Twitch kísérletbe fogott bele: 31 napon át megállás nélkül streamelt. Ez persze nyilván nem azt jelenti, hogy ne aludt volna egy hónapon át, de a stream akkor sem állt le, ha ő épp ágyba bújt, ekkor moderátorai gondoskodtak az élő adásokról.

Egy érdekes csavar tartott életben a streamet: folyamatosan pörgött egy visszaszámláló, ami az adás végét jelezte, ha viszont egy új feliratkozó érkezett, akkor 10 extra másodperc adódott hozzá a tervezett adásidőhöz. A feliratkozók pedig megállás nélkül jöttek. Olyannyira sokan, hogy Ahgren rekordot döntött.

Hirdetés

Nem mást, mint Tyler "Ninja" Blevinst sikerült lekörözni, korábban ugyanis Ninja tartotta minden idők legmagasabb előfizetőszámának rekordját. Ezt sikerült most Ahgrennek felülmúlnia, több mint 271 ezer feliratkozónál tetőzött a projekt.

A nem mindennapi teljesítményhez maga Ninja is gratulált Twitteren:

Most sem azért állt le egyébként Ahgren livestreamje, mert esetleg elfogytak volna az új feliratkozók, egészen egyszerűen 31 nap után úgy érezte, ha nem lövi le a streamet, akkor az a végtelenségig futna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)