Hirdetés

Left 4 Dead-szerű Aliens játékon dolgozott a 3D Realms

|

A Duke Nukem franchise-ról ismert csapat elárulta, hogy a Fox Disney általi felvásárlása miatt ők is elestek egy Aliens játéktól.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy 2018-ban a Cliff Bleszinski vezette Boss Key Productions egy Aliens FPS-t akart készíteni, de a tárgyalások kudarcba fulladtak, miután a Disney színre lépett és elkezdte bekebelezni a 21th Century Foxot. Ez a játék nem ugyanaz, mint amiről a 3D Realms egyik illetékese most mesélt.

Hirdetés

Frederik Schreiber alelnök elmondta, hogy egy a Left 4 Deadhez hasonló Aliens játékot terveztek, amit a Slipgate Ironworksszel (melynek ő az alapítója, és főleg portokat gyárt) közösen szerettek volna összeállítani. Az Aliens: Hadley's Hope egy történetvezérelt, négyfős kooperatív shooter lehetett volna, amiben a csapatmunka kiemelt szerepet kap, miközben lények hordáin verkedjük át magunkat, hogy végül eljussunk a királynőkhöz. Többféle minikampány során járhattuk volna be az egyedi, egymástól eltérő területeket.

Most már különösen érdekelne minket, hány Aliens-projekt halálát okozta az összeolvadás, de nem tartjuk kizártnak, hogy lesz még, aki előlép.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)