Hirdetés

4 év után került meg az elveszett The Game Awards-díj

|

A 2018-as legjobb független fejlesztésű játék díja négy év után került a jogos tulajdonosához.

Hirdetés

A videósként és streamerként is ismert PrestigeIsKey néven futó Ryan B. nagy rajongója a The Game Awards műsorának. Ahogyan az elvárható egy fantól, minden évben követi a díjátadó ceremóniát, ahol kiosztják a díjakat.

Nemrégiben úgy gondolta, hogy egy replika az ő polcán is jól mutatna a többi relikvia között, így elkezdett keresgélni, hogy árul-e valaki ilyesmit az interneten.

Hirdetés

Meglepetésére nem replikát, hanem egy eredeti díjat talált az eBay felületén, 500 dollárért meghirdetve. Az eladó többi hirdetése javarészt autóalkatrész volt, így okkal lehetett Ryan kissé szkeptikus, a hirdető azonban elmondta, egy felszámolás után jutottak hozzá a trófeához, más egyebet nem tudnak róla elmondani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A streamer beleugrott a dologba, 375 dollárt és további szállítási költséget fizetett, és mint kiderült, tényleg egy igazi The Game Awards-díjat vett az interneten. A tárgy alján minden fontos részlet fel van tüntetve, így az, hogy a 2018-as legjobb indie játéknak járt a díj, amit akkor a Celeste nyert.

Ryan felvette a kapcsolatot a fejlesztőcsapattal, akik elmondták, nem lopták el tőlük a díjat, azt ugyanis sosem kapták kézhez. Miután Ninja a ceremónia során átadta, nyoma veszett, sosem derült ki, hogy hová került.

Az Extremely OK Games négy év után Ryan segítségével végre hozzájutott a megérdemelt trófeához, a csapat pedig természetesen megtérített minden költséget, sőt még néhány aláírt Celeste példányt is küldtek a streamernek. Ha nem is egy díjat, de azért így is lesz mit a relikviák közé pakolnia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)