Hirdetés

40-50 játékot láthatunk az idei The Game Awardson, de egy fontos dolog hiányozni fog

|

Rengeteg bejelentésre és bemutatóra számíthatunk a Geoff Keighley által szervezett díjátadón.

Hirdetés

Természetesen idén sem marad el az egyre nagyobb presztízzsel bíró The Game Awards, sőt a tervek szerint a közönség is helyet foglalhat majd a Microsoft Theater nézőterének székein. Mivel azonban még mindig tart a járvány, csakis a meghívott kevesek követhetik a helyszínről a műsort.

Az ilyenkor megszokott díjátadókon túl Keighley körülbelül 40-50 játékbemutatót is ígért "ilyen vagy olyan formában", sőt hozzátette, hogy az új játékbejelentések száma is kétszámjegyű lesz.

Hirdetés

Szerinte nagyon király, hogy jönnek celebek a showra, de nyilván nem ez a lényege az egésznek.

"Rengeteg tartalom érkezik 2022-ben és 23-ban, így talán az eddigi legnagyobb számú premiert és játékbemutatót hozhatjuk el nektek."

Keighley azt is elárulta, hogy a nem videojátékos, ám azokhoz szorosan kapcsolódó tartalmak mennyisége is felszaladt, azaz valószínűleg több film- és sorozatelőzetest is láthatunk majd.  Azt persze nem mondta el konkrétan, hogy mire számíthatunk, de az Arcane első részei és az Uncharted trailer után már őszintén tudunk lelkesedni a játékadaptációk iránt is.

Egy biztos: az EA-vel és a Ubisofttal ellentétben a The Game Awardsnak semmi köze nem lesz az NFT-hez. Keighley maga jelentette ki, hogy nem fognak ilyen játékokkal foglalkozni. Ellenben a metaverzum gondolata őt sem hagyja nyugodni, tehát fontolgatja, hogy miként lehetne a műsort valamilyen 3D-s környezetben, valós időben megtartani. Példaként a Fortnite Creative homokozóját említette.

A The Game Awards 2021 december 9-én lesz esedékes, amit természetesen itt, a GSO-n is nyomon követhettek majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)