Hirdetés

400 oldalas rajongói útmutató készült a még meg sem jelent Starfieldhez

|

Egy elkötelezett fan minden létező információt összegyűjtött a Bethesda közelgő játékáról.

Hirdetés

Jó eséllyel a Starfield az utóbbi évek egyik legjobban várt játéka, hiszen a komoly sikereket elért The Elder Scrolls-szériát és a Fallout 3/4-et is is jegyző Bethesda szállítja, amelynek hosszú évek után ez lesz az első teljesen új IP-je.

A legfrissebb pletyka szerint a közeljövőben egy nagyszabású bemutatón mesélhetnek a fejlesztők a rengeteg űrbéli felfedezést és sok-sok dumálást ígérő sci-fi RPG-ről, aki viszont az eddigi nyilvánosságra hozott információkba ásná bele magát, annak egy döbbenetes rajongói kézikönyv segít.

Hirdetés

A Starfieldnek szentelt Reddit-fórumon hívták fel a figyelmet a Gokamo nevű felhasználó által összedobott gyűjteményre, amely 400 oldalon át, precízen lehivatkozva sorol mindent, amit eddig megtudhattunk a játékról. A Google Dokumentumként letölthető könyv tételesen foglalja össze a hivatalos kedvcsinálók tartalmát, a fejlesztőkkel közölt interjúkat és a szivárgásokat is.

A fejezetek között navigálva gyakorlatilag a Starfield minden egyes aspektusáról informálódhatunk a 2018-as build nyilvánosságra került képeitől a Bethesda élén álló Todd Howard legfrissebb nyilatkozataiig. Gokama tényleg odatette magát, amit nem tartalmaz a gyűjtemény, arról talán még a fejlesztők sem tudnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így aztán a Bethesda és a cég felett álló Microsoft érdekében is reméljük, hogy a Starfield végül elkerüli a No Man's Sky vagy a Cyberpunk 2077 sorsát, hiszen a könyv birtokában különösen könnyű lesz számonkérni az esetleges be nem váltott ígéreteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)