Hirdetés

400 óra alatt építették fel Minecraftban a Genshin Impact fővárosát

|

A Skyblock Squad nevű csapat nekiült, hogy megépítse Mondstadt 1:1-es mását, az eredmény lenyűgöző lett.

Hirdetés

A Minecraft játékosok elképesztő dolgokat tudnak kihozni a kockavilág építőelemeiből (legyen szó a Halo világáról, a Pókember ellenfeléről, vagy éppen egy hatalmas Oreo kekszről), de még így is viszonylag ritka, hogy egy másik játék városát vegyék alapul a kreatív elmék, és ilyen részletességgel építsék fel azt.

A német Skyblock Squad tagjai az idejüket nem kímélve építették fel a Genshin Impact városát, amit eredetileg 1:1-ben akartak felépíteni. Az végeredmény végül még az eredetinél is nagyobbra sikerült, köszönhetően a Minecraft limitált geometriai lehetőségeinek. Összesen 400 órát tettek bele a munkába, de nekünk nem tűnik ez kidobott időnek.

Hirdetés

Az építkezés folyamatáról a srácok összeraktak egy rövid de lenyűgöző timelapse videót, amit érdemes megnézned, akármelyik játék szerelmeseként kattintottál erre a hírre:

Mivel a város építését hivatalosan is befejezték, így a srácok ingyenesen elérhetővé tették az egészet a Planet Minecrafton keresztül. Pár kattintás, és akár magatok is bejárhatjátok az helyszínt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)