Hirdetés

50 Cent arra utalgat, hogy részt vesz egy Grand Theft Auto projektben

|

A színészkedéstől és játékszinkronizálástól sem idegenkedő rapper szerint valami nagy dolog készül.

Hirdetés

A ma már tévés producerként is ismert Curtis Jackson, vagyis 50 Cent nevével a kétezres években nem csupán Call of Duty: Modern Warfare 2 stáblistáján találkozhattunk (egy tengerészgyalogost szinkronizált), hanem saját játéksorozata is volt. A 50 Cent: Bulletproofban és a 50: Cent Blood on the Sandben önmaga még keményebb kiadását alakította.

Most pedig úgy fest, hogy rövidesen egy újabb, videojátékos kötődésű projekthez adja a nevét, legalábbis erről árulkodik egy titokzatosnak szánt Instagram-bejegyzés.

Hirdetés

50 Cent megosztotta a Grand Theft Auto Vice City jellegzetes logóját, amihez az alábbi rövid szöveget fűzte hozzá.

"Később elmagyarázom. Ez a cucc nagyobb, mint a Power, higgyetek nekem."

Az említett Power a Starz prémium kábelcsatornán 2014 és 2020 között futott bűnügyi drámasorozat volt Omari Hardwickkel a főszerepben, Jackson producerként és színészként is részt vett a megvalósításában. A sorozat akkora sikernek bizonyult, hogy három spin-off is készült még (Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan és Power Book IV: Force címmel), tehát amikor azt állítja, hogy valami komoly dolog van készülőben, akkor az biztos, hogy nagyot fog szólni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Konkrétumok ismerete híján legfeljebb találgatni tudunk, egy Grand Theft Auto sorozat a Vice City nyomán éppúgy elképzelhető, mint az, hogy szerepet kapott a készülő GTA 6-ban, amelyről több szivárogtató is azt állítja, hogy visszavisz bennünket a Miamiról mintázott Vice Citybe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)