Hirdetés

50 Cent mégsem a következő Grand Theft Auto játékon dolgozik, de okkal használta a Vice City logót

|

A rapper nemrég utalást tett arra, hogy valamilyen módon szerepet vállalt egy Grand Theft Auto projektben, de nem erről van szó.

Hirdetés

Nagyjából egy héttel ezelőtt került fel 50 Cent (vagyis Curtis Jackson) Instagram-oldalára az a titokzatos poszt, amelyből akkor még úgy tűnt, hogy a világhírű rapper a Grand Theft Auto-sorozat következő nagy címén is dolgozik, hiszen a Vice City jól ismert logóját használta fel a teaserhez (időközben már törölte a posztot egyébként).

Most lehullott a lepel és kiderült, hogy egyáltalán nem erről volt szó, ugyanis a Deadline értesülései szerint Jackson egy új tévésorozatot készült reklámozni, amelynek véletlenül pont Vice City a munkacíme és a GTA franchise-hoz hasonlóan ez is a 80-as években játszódik majd. Azonban ez nem direkt adaptáció. 

Hirdetés

A Paramount+ saját készítésű sorozata három jóbarátra fog összpontosítani, akik egy iráni botrányt követően becsületsértés miatt kénytelenek elhagyni a sereget, majd jó munkalehetőségek hiányában egy kolumbiai gengszterrel szövetkeznek, hogy különféle ambiciózus rablásokat hajtsanak végre.

A 80-as évekbeli Miamiban játszódó sztori már ennyi alapján is simán működőképes lenne, mint egy GTA története, így nem csoda, hogy sokan erre asszociáltak Jackson teaserét követően. A sorozaton Jackson saját produkciós cége, a G-Unit is dolgozik, a forgatókönyvet pedig ugyanaz az írópáros írta (Darnell Metayer és Josh Peters), akik a Transformers: Rise of the Beasts történetét is jegyzik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)