Hirdetés

Esport rajongói cuccok minden mennyiségben az 576 KByte heti akciójában!

|

Nagyobb csapatok mezei és az ESL hivatalos cuccai mellett egy csomó, MOBA-khoz kapcsolódó pólót is megtalálsz az 576 heti akciójának kínálatában.

Hirdetés

Itthon is egyre többen követjük a versenyszerű játékokat, így Magyarországon is kezd beindulni az esport-élet, aminek kapcsán például annak is örülhetünk, hogy Budapesten kerül megrendezésre az ESL délkeket-európai döntője is. Az igazi rajongók pedig már most felkészülhetnek a novemberi versenyre, és beújíthatnak néhány esporttal kapcsolatos pólót az 576 KByte heti akciójában.

Az ESL hivatalos pólói és pulcsijai mellett megtalálhatjátok az akciós kínálatban több nagyobb csapat, mint például a Team Dignitas, a Fnatic, a Cloud9, a Na'Vi, vagy a Fnatic mezeit is. Vagy a MOBA-játékosok azt is szó szerint magukon hordhatják, melyik szerepkörben brillíroznak kedvenc játékukban. Az akciós kínálatot itt találjátok, de ne felejtsétek, ezekből a cuccokból csak a héten tudtok rendelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)