Hirdetés

85 órát játszott árkád játékgépen, megdöntött két rekordot

|

Négy nappal ezelőtt egy ohiói férfi bedobott egy negyeddollárost egy játékgépbe. Nemrég hagyta abba a játékot.

Hirdetés

Három-négy óra folyamatos játék után már biztos ti is érzitek, hogy pihenőt kellene tartani, de ha az ember világrekordot szeretne beállítani, akkor ha ki is folyik a szeme, muszáj csinálnia.

John Salternek nem folyt ki a szeme, április 9-én bedobta a negyeddollárosát a gépbe, majd 85 órán és 16 percen keresztül játszott az 1980-as Armor Attack nevű vektoros lövöldözős játékkal, hogy megdöntse a „Leghosszabb árkád játékmenet egyetlen kredittel” világrekordját, amit tavaly George Leutz állított be a Q*berttel. Ő akkor 84 órát és 48 percet játszott egy huzamban. 84 órát ébrenlenni nem egy kellemes dolog, Salter ezért úgynevezett „power nap”-eket tartott, avagy lecsukta a szemét, de nem jutott el a mélyálomig. Ekkor persze vesztett egy kicsit életerejéből, de még így sem bukta el a menetet. Emellett mostantól szintén ő tartja a legmagasabb pontszám rekordját is, 2 211 990 ponttal megdöntötte az 1982-ben eállított 2 009 000-es rekordot is. Mi csak gratulálni tudunk kitartásához, és majd ha három nap múlva felébred, ő is biztos büszkén tekint érdemeire. Sajnos csak utólag értesültünk róla, de Patrick Scott Patterson „videojátékos médiaszemélyiség” honlapján állítólag az egészet élőben közvetítették.

Nektek mi volt a leghosszabb idő, amit pihenés nélkül töltöttetek játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)