Hirdetés

Ilyen volt gamernek lenni a '90-es években.

|

Készült egy zavarba ejtően precíz útmutató a régi szép idők játékosairól, aki a kilencvenes években volt kamasz, az most nosztalgiázhat.

Hirdetés

A '90-es éveknek megvoltak a varázslatos gépei és címei. Aki lemaradt erről a korszakról, az a manapság egyre divatosabb retro konzolokkal, remasterekkel és minden hasonló csodával kóstolhat bele a "bezzeg a régi szép időkben" életérzésbe. Persze ha igazi retro állat akarsz lenni, akkor szerezz be egy N64-et, egy 30 éves tévét, és egy GameBoy nyomtatót.

Az IFHT Films által készített kalauz a 90-es évek játékvilágához szinte tökéletesen eltalálja az élményt. Nem csak a konzolokra és a felvonultatott játékokra, de az egyes helyszíneken látható poszterekre, lávalámpákra, és egyebekre is érdemes figyelni, tökéletes a nosztalgia. Aki a 90-es években már aktívan tolta a játékipar gyöngyszemeit, annak lesz egy-két kellemes pillanat ebben a videóban.

Óhatatlanul is eszébe jut az embernek ilyenkor a 90-es évek reklámjairól készült paródia, ami kicsit eldurvul a végére. Érdemes végignézni. Vagy inkább nem...

Kérdezem a nálam idősebbeket (a szerkesztőségben is van pár ilyen kövület), milyen volt nektek a 90-es évek világa? Mire emlékeztek vissza szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)