Hirdetés

A 63 éves gamer nagyi kiplatinázta az Assassin's Creed Originst

|

Már másodszorra esik neki az ókori egyiptomi Assassin's Creednek.

Hirdetés

Lone Gamer Twitter-oldalon futottunk bele az alábbi bejegyzésbe, ami egy videó a posztoló 63 éves anyukájáról. Az idős hölgy a jelek szerint vérbeli gamer, ugyanis a beszámoló szerint a felvétel pillanatiban épp második Assassin's Creed Origins végigjátszását nyúzta. Az első körben pedig egyáltalán nem finomkodott, hiszen több mint 200 játékóra alatt sikerült kiplatináznia az Originst, azaz megszerezte a játékbéli összes trófeát. 

Hirdetés

Különösen annak fényében szép teljesítmény ez, hogy a 63 éves néni utoljára még NES-es Mario idejében fogott kezébe kontrollert, a retró masina után pedig biztosan nagy váltás volt számára a PlayStation 4. Mi mást is kívánhatnánk neki, mint azt, hogy még egy csomó boldog órát szerezzenek neki a videojátékok. Talán legközelebb épp a novemberben megjelenő Assassin's Creed Valhallával fog játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)