Hirdetés

A 65 éves apuka már több mint harmincszor tolta végig a Red Dead Redemption 2-t

|

Egyszerűen semmi más játék nem érdekli, csak a Red Dead Redemption 2 sztorimódját pörgeti újra és újra.

Hirdetés

A Redditen osztotta meg saját történetét a minap egy ApeWatcher néven futó felhasználó. Arról mesélt, hogy édesapja teljesen beleszeretett a Red Dead Redemption 2 kampányába. Tényleg nem mindennapi történetről van szó, ugyanis a 65 esztendős apuka immár több mint harminc alkalommal látta lepörögni a Red Dead Redemption 2 stáblistáját, mégsem tette le a kontrollert.

Fia megpróbálta győzködni, hogy esetleg nézzen rá más videojátékokra, próbáljon ki más címeket is, de apu hajthatatlan maradt, őt csak és kizárólag a Red Dead Redemption 2 története érdekli sokadszorra is, még csak az online szekcióra sem váltott át.

Hirdetés

A bejegyzés szerzője elmesélte, hogy megpróbálta például a The Witcher 3: Wild Huntot is megmutatja apjának, de a Red Dead Redemption-mániás apuka csak annyit kérdezett Geralt monumentális kalandját látva: 

Hol vannak a cowboyok?

Legyen bármennyire is csodálatos játék a The Witcher 3, az tényleg kétségtelen, hogy cowboyból elég kevéssel találkozunk benne, ezen a téren mindenképp a Red Dead Redemption 2 az erősebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)