Hirdetés

A 80 éves WoW streamer nagymama élete raidjét kapta szülinapjára

|

Jólismert WoW személyiségek fogtak össze, hogy különlegessé tegyék Azeroth kedvenc nagyijának szülinapját.

Hirdetés

A WoWGrandma78 néven indult streamer néni a World of Warcraft közösségének kedvence. A hölgy 2004 óta tolja a Blizzard MMO-ját, és 2020 eleje óta rendszeresen streameli is azt. Sosem volt akkora közönsége, mint mondjuk Asmongoldnak, de a nézőinek apró tábora kitartóan követi a WoW-nagyi kalandjait.

A veterán hősnő nagy napot ünnepelt tegnap: betöltötte 80. életévét, aminek örömére belevágott egy subathonba. Ez általában azt jelenti, hogy a streamer addig pörgeti a műsort, amíg új feliratkozók érkeznek, de amikor WoWGrandma elindította az órát, akkor még nem sejthette, mi vár rá.

Hirdetés

Itt jön a képbe CouRageJD, egy jól ismert Twitch streamer, aki rászabadította összes követőjét WoWGrandmára, ajándékozott neki 200 előfizetést, és mindenkit felkért arra, hogy támogassa Twitch Prime előfizetésével. Röviddel később aztán Trainwreckstv is becsatlakozott a raidbe a saját rajongótáborával, 10 000 dolláros adománnyal, és számtalan extrával.

A két streamernek köszönhetően WoWGrandma 2 óra alatt összeszedett kb. 20 000 dollárt (majdnem 7 millió forintot) adományokból, feliratkozásokból és bitekből. A subathon jó darabig nem ér véget, folyamatosan jönnek a nézők, de talán ez nem akkora gond az ünnepelt streamernek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)