Hirdetés

A Baldur's Gate 3 fejlesztői fülbemászó dallal kívánnak boldog karácsonyt

|

Sorra köszöntik a gamereket karácsony alkalmából a játékipar szereplői, a Larian Studios sem akart kimaradni a buliból.

Hirdetés

Várhatóan 2021 folyamán elnyeri végleges formáját a Baldur's Gate 3, pontosabban olyan állapotba hozzá, hogy továbbléphessen a korai hozzáféréses fázisból, amiben már hónapok óta tanyázik. Jó esély van rá, hogy a premier a szerepjátékok műfajának ünnepnapja is legyen egyúttal, ugyanis amit eddig tapasztaltunk a Larian alkotásából, az bizony meggyőző.

Egyelőre csakis PC-s és konzolos kiadásokról dalolnak a trubadúrok Baldur's Gate fogadóiban, de bármekkora tétben mernénk fogadni, hogy a stúdiónak esze ágában sincs lemondani a konzolos verziókból származó bevételekről. Ugyanakkor szinte biztos, hogy a leköszönő generáció tagjaira nem látogat el, mert a fejlesztők szerint az Xbox One és a PS4 sem elég erős ahhoz, hogy megfelelő minőségben futtassa a játékot.

Hirdetés

Azok kedvéért, akik nem tudnák, érdemes röviden megemlíteni, hogy az első két Baldur's Gate után nagyjából egy évszázaddal játszódó harmadik rész főhőse illithidek (másik dimenzióból érkezett pszionikus lények) prédájául esik, akik beleültetnek a koponyájába egy parazitát, mely idővel átveszi felette az uralmat, sőt egy ponton túl a testét is átalakítja úgy, hogy semmi sem marad belőle.

E szörnyű vég elkerülése érdekében tett erőfeszítéseink alkotják tehát a Baldur's Gate 3 narratívájának egyik központi szálát, és ez ihlette meg a Lariannál dolgozó hölgyeket és urakat, akik közösen előadtak egy átdolgozott karácsonyi dalt a fenti videóban. Valóban fülbemászó, és végső soron még passzol is az ünnepekhez, elvégre az élet körforgásáról szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)